CONTACTGEGEVENS

     
   

Beste bezoeker,

ik hoop dat u een aangename rondleiding door mijn "Petit Musée" gehad heeft. Laat het mij gerust weten, dat vind ik prettig. U heeft kennis gemaakt met mijn huidige GRIME en VISAGIE werk en de resultaten van eerder creatief werk.
Wie weet, heeft u nog wel ergens een paar Catwalk sieraden bewaard of heeft u in Maastricht met veel plezier naar de voorstellingen van de Maastrichtse Operettevereniging gekeken.
Nou , de muziekgroep Ziesjoem zal u zeker niet ontgaan zijn.
Alles is door de decennia heen met veel liefde en zorg(en) gemaakt.

Na de middelbare school was een ding duidelijk: deze meid moest naar de kunstacademie, wat anders?
Ik ben afgestudeerd met een prachtige collectie illustratiewerk en theatrale kostuums.
(Goed idee, die berg ik ook nog een keer op zolder op.)
De vraag naar Fong Leng achtige creaties voldeed absoluut niet aan mijn verwachting. Maar mijn EXTRAextravagante sieraden wel. Druk was het toen: sieraden én kostuums voor de projecten met Frans Meeuwis.
Tijdens de voorstellingen raakte ik in de ban van het grimeren.De materialen, de geur van de schmink, heerlijk. Lieke Wevers motiveerde mij om met grime door te gaan. Eindelijk schilderde ik weer, niet op papier, maar op mensen.

1997, Limburg kreeg regionale TV, Omroep Limburg. Van dat kersverse team zou ik dolgraag deel uitmaken. Het heeft even geduurd maar nu in 2010 ben ik nog steeds als visagist aka Make up artist lid van het team van L1
Ik heb geleerd ,op een visueel discrete manier, de mensen zo goed mogelijk op hun TVpresentatie voor te bereiden.
En U, wanneer mag ik eens een ander mens van u maken?

Tot ziens, Marlies.

 

 
       

GRIME & VISAGIE

Marlies van den Bosch
Herbenusstraat 59


6211 RB Maastricht

Tel. +316 25077808

 

marlies.vandenbosch@planet.nl

de ingang van le petit musee du visagie galerie visagie en grime Contactgegevens van Marlies van den Bosch links naar andere mooie sites de uitgang van le petit musee du visagie